A deu dies de la data de sortida ja hi ha 35 vaixells inscrits, després de moltes setmanes sense navegar, aquesta atractiva regata bianual d’aproximadament 150 milles, té un al·licient especial.
Entre l’excel·lent participació estan inscrits, el DK-46 Hydra (Estrella Damm) diverses vegades guanyador de la Copa del Rei, el Swan 56 Clem Primero, vencedor de la 300 milles A3 de Moraira, el J-35 Blue Flag de Neus Poncell i Metres Gil, vaixell guanyador de la 200 milles A2 d’Altea, el Pelikanos amb Iker Martínez i molts altres vaixells i tripulacions de gran palmarès.

Encara ets a temps d’inscriure’t, si et falta tripulació hi ha diversos excel·lents navegants locals disposats a pujar a bord del teu vaixell.
Cal destacar les condicions ofertes per l’organització a càrrec del Real club Nàutic de Palma, donant facilitats per a l’estada de les embarcacions que vénen d’altres zones, la qual cosa sens dubte ha animat a participar a diversos vaixells de la península, possiblement serà l’edició amb més participació des que se celebra.

Més informació en:  cyberaltura.com
X